Čestit Božić te sretnu i uspješnu Novu godinu želi Vam HAA!

Poštovani klijenti, kolege i suradnici,

Svjedoci smo nepredvidivosti ove godine, koja nam je donijela mnoštvo nepoznanica i izazova, ali i omogućila nam da i u nestabilnoj svakodnevici pronađemo način kako nastaviti poslovati, održavati sustav akreditacije stabilnim, uz istovremenu brigu o zaštiti zdravlja svih uključenih strana.

Vrijednost akreditiranih usluga i povjerenje u akreditirane organizacije u ovakvim okolnostima dodatno se ističu, stoga svim klijentima zahvaljujemo na ustrajnosti i naporima koje ulažete kako bi osigurali kontinuitet u ispunjavanju postavljenih kriterija i visoku razinu usluga koje nudite.

Nove okolnosti ukazale su nam na važnost informacijsko-komunikacijskih tehnologija, zahvaljujući kojima uspijevamo provoditi ocjenjivanja na daljinu, ali i razmjene iskustava i izobrazbe ocjenitelja HAA. Zahvaljujemo klijentima na suradnji u omogućavanju provedbe ocjena na daljinu, a svim suradnicima HAA, vodećim ocjeniteljima, ocjeniteljima i ekspertima, na dodatnom trudu, zalaganju i podršci u osiguravanju provedbe ocjenjivanja na način koji do ove godine nije bio u praksi HAA.

Predstojeći blagdanski dani, posljednji ove turbulentne 2020. godine, neka nam budu ispunjeni veseljem i nadom da će 2021. donijeti mirnije i sigurnije dane.

Želimo Vam čestit i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu 2021. godinu! Neka Vam nova godina bude ispunjena zdravljem, srećom, mirom, uspjehom i zadovoljstvom!

Ravnateljica i zaposlenici Hrvatske akreditacijske agencije